Aritz Garcia Gomez

Aritz Garcia Gomez2018-04-24T10:56:10+02:00
Aritz García Gómez
Aritz García Gómez
Sóc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i Màster en Relacions Internacionals especialista en els estudis sobre colonialisme i racisme, amb enfoc Decolonial. Sempre treballant als barris i des de lo comunitari.

Treballo al projecte del Reallotjament de les Cases Barates des d’octubre del 2015.

Tinc molta experiència com a educador amb infants i joves al Raval i altres barris de Barcelona, desenvolupant projectes amb una mirada comunitària i intercultural, on vaig treballar al Centre Cívic ens els projectes del Casal Infantil i el Casal Franja del 2003 al 2011.

Per altre banda, he treballat en projectes a l’Orient Mitjà, especialment a Palestina/Israel, coneixent la realitat social i política de la zona, i treballant amb organitzacions de Dret Humans i suport al desenvolupament dels joves.

Al 2011-12 vaig realitzar el Màster en Relacions Internacionals, Cooperació i Seguretat de la UAB, que em va obrir les portes a conèixer i treballar a São Paulo, Brasil, i a la Universitat Nacional de Río Negro a la Patagonia Argentina, com a professor d’Història Econòmica i Social i en altres projectes de desenvolupament local.

Al setembre del 2015 torno a treballar a Barcelona amb La Fabric@, i també em reincorporo a participar activament a SODEPAU, organització que treballa sobre cultura, Drets Humans i desenvolupament a la Mediterrània. També participo en projectes socials i polítics al barri del Clot-Camp de l’Arpa i la Verneda.

García Gómez, Aritz (2012), Las posiciones de los diferentes grupos políticos israelíes sobre la resoluÂción de la situación de los Refugiados ICIP-Working Papers, 2012-4. http://icip.gencat.cat/web/.content/continguts/publicacions/workingpapers/2012/arxius/wp_2012-4_cast.pdf

García Gómez, Aritz (2017), Les castes dins la societat israeliana, La Directa, 2ona quinzena de maig, 2017.