Josep Mª Navarro — Geografia, Història i Antropologia

Josep Mª Navarro — Geografia, Història i Antropologia2017-12-29T17:26:14+02:00
Josep Mª Navarro
Josep Mª NavarroGeografia i Història...
Secretari des de desembre del 2015. Sóc llicenciat en Geografia i Història, especialitat en Antropologia, a més he realizat dos cursos de doctorat per la UB.

Treballo com a dinamitzador comunitari i sòcio -cultural, amb una mirada i perspectiva intercultural; dinamitzo processos comunitaris tot incorporant l’economia solidària i el desenvolupament local i social en comunitats, barris, municipis. He dirigit i coordinat diversos equips de professionals vinculats a Serveis Públics . Sóc professor associat a l’Escola de Treball social, Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona. Imparteixo “Interculturalitat i Immigració”, “Desenvolupament Comunitari”, i tutoritzo nombrosos Treballs de Final de Grau. M’he anat especialitzant de forma autodidacta i al llarg de més de 25 anys en temes relacionats amb política, societat, cultures del Nord d’Àfrica-Magreb, i de l’Àsia Menor-Pròxim Orient. He treballat uns 20 anys en projectes d’acció comunitària al Marroc i Algèria. Col.laboro en multitud d’activitats culturals i de solidaritat que organitza l’associació SODEPAU de la que sóc membre fundador, i formo part de la seva junta directiva.

M’agrada la muntanya, i la natura, així com la gastronomia, el jazz, la música popular, el teatre, el cinema, i m’encanta llegir tot tipus de novel.les, assaigs, poesia, etc…