Benvinguda La Porta del Món!

Des de la cooperativa La Fabric@ estem acompanyant a l’associació de dones Món Banyoles en la constitució de la cooperativa La Porta del Món. Una cooperativa d’iniciativa social sense anim de lucre en la qual dones de diferents origens gestaran un bar-restaurant, que també pretén ser un espai d’encontre de ciutadania i associacions.

Món Banyoles sorgeix de dones banyolines preocupades per que les diferents comunitats culturals que conviuen a la ciutat, viuen molts cops d’esquena unes a les altres. A més les diferències socials, el racisme i el classisme, dificulten encara més les relacions entre elles. D’aquí sorgeix la idea de que les dones treballant juntes es crearan dinàmiques que permetin a les diferents comunitats començar a intercooperar.

A més, la cooperativa pretén també ser una eina per poder donar independència econòmica i social a les dones que per classisme, racisme i masclisme, tenen un accés més difícil al món laboral o no tenen tantes capacitats socials.

Per què? Per fer caure murs i estereotips, però sobretot per construir un futur amb justícia social.

En aquest vídeo trobareu més detalls del projecte:

Vídeo presentació de la Porta del Món

Per tal de poder desenvolupar aquest projecte han llençat un projecte de micromecenatge, al que us cridem a totes a participar:

Goteo: La Porta del Món (micromecenatge)

2020-02-18T17:15:43+02:00Notícia|