Setmana Cultural “Art, Reciclatge i Sostenibilitat”

La Fàbric@ sccl participem en la “Setmana Cultural “Art, Reciclatge i Sostenibilitat”organitzada per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Des del 19 i fins al 23 de febrer diferents entitats socials col·laborem amb l’equip docent en les actuacions previstes i en les quals participen els i les alumnes del grau en Belles Arts, Conservació-Restauració de Béns Culturals i Disseny.

Tots i totes ens qüestionarem el model actual de producció i ens endinsarem en els debats i les vivències reals i concretes d’entitats socials i cooperatives.

Al llarg de tota la setmana s’han organitzat xerrades, tallers i accions de creació col·lectiva.

Aprofitarem per difondre els principis del cooperativisme com alternativa sostenible, viable i concreta al sistema capitalista i el treball social de l’acció comunitària com model a fer extensiu en la òptica de la participació real del conjunt de veïns i veïnes dels territoris implicats.

Ho farem des dels espais de debats en els quals participarem, sobretot l’acte d’obertura del dia 19 a les 10.00h amb la taula “Experiències al voltant de la reutilització de materials i la dinamització social”, on intervindran: Mireia Juan, de “Mackea tu vida”, l’Anita García, de “Alehop Ecodisseny” , la Fiona Capdevila, “Del Través Alchemia Textile” i en Silvano Aversano, de la “Cooperativa La Fabric@” i la presentació del projecte “La Taca d’Oli”, dijous 22 a les 11.00h, desenvolupat en cooperació amb L’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) de la UPC, Barcelona+Sostenible i La Fàbrica del Sol en l’àmbit del projecte B-Mincome. (El B-MINCOME és un projecte pilot de lluita contra la pobresa i la desigualtat en zones desafavorides de Barcelona.)

En el següent link el programa i l’horari definitiu:

https://www.ub.edu/portal/web/bellesarts/detall/-/detall/setmana-cultural-a-belles-arts_febrer-2018

2018-02-13T12:44:32+02:00General, Notícia|